Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Második menyaaszony

2013.08.21

 Második menyasszony

 
 
 
 
 
TÖRTÉNET:
 
Ez a történet egy emberről fog szólni aki nem tudja megtalálni az igaz szerelemet, a második menyíasszonyt.. Clara az1. felesége egy autóbalesetben elvesztette emlékezetét , és az álapota reménytelen. Bernardo már 35 éves és nem akarja úgy leélni az életét hogy csak vár , és vár, és fél attól hogy kiöregszik hőnszeretett fiatalságából.Clara aki már 10 éve kómás nem tud felébredni az álomból ami talán végzetes álommá is válhat. Egy nap Bernardo-ék cégében a Castillo társaságnál üresedés lesz mert az anyagi körülmények nem jók. De egy hely még maradt,- egy titkárnői állás amibe egy helyes fiatal lány foglalja el. A lány neve María, Bernardo úgy érzi nem kellet volna felvenni és csak bosszankodik és veszekedik a lánnyal. De egy nap komolyan elgondolkozik és rájön hogy talán azért is szidja folyamtosa mert a szíve már övé. A történet csak ezután válik érdekessé...
 
 
 
 
 
 
 
1. A Sánchez házban 1990-ben nagy botrány bolt. Clara terhesen érkezett meg Európából María-val kislányával, de az egyik napon egy sólyos autóbalesete lesz, és a lánynak nyoma veszik. Bernardo fia még csak 14 éves volt ezért nem szerette volna elmondani neki. Catalina férje Aticio szívrohamban meghal, és egyedül maradt Clara. Bernardo nagyon nehezen viseli apja és kishúga "elvesztését" és nagyon boldogtalan. Clara 3 évvel később amikor már úgy érzi elég volt a gyászból, és nem akar folyamatosan csak szomorkodni úgy dönt hogy munkát keres. Bemegy a Castillo c. cégbe érdeklődni hogy van e üresedés, és meglepetésére van még egy titkárnői állás. A főnök Ector Castillo, a tulajdonos felveszi Clarat hogy kezdjen munkába már holnap. De még azon a napon elhívja egy vacsorára hogy megbeszéljék a "szabályokat". Clara úgy érzi amikor közeledik hozzá Ector nagyon ideges lesz. Mikor vége lesz a vacsorának egy csókkal köszönnek el.(arc). Este pedig még magának sem tudja bevallani hogy különleges vonzódást érez a főnöke iránt.
 
 
 
 
 
2. Lassan, de lassan Ector ajándékokkal bombázza Clarat, és a nő pedig nagyon boldog tőle. Ám Ector nem teljesen szabad, hiszen van egy felesége aki éppen most bolondházban fekszik kómában, de a testvére ízig vérig gonosz, és nem nézi jó szemmel a kezdődő szerelmet. Ezt el is mondja Ectornak , de Ector úgy dönt hogy nem lát sok esélyt hogy a felesége végül felépül, és ha fel is gyógyulna akkor sem lángolna fel a szerelme. Clara nagyon jól beilleszkedett a cégbe és mindenki nagyon szereti, egy gond viszont van,. Ector testvére Gonzalo nagyon féltékeny testvérére Ectorra, hiszen ő is szerelmes a gyönyörű Claraba. Ezt el is mondja neki, de Ector nem túlságosan boldog. Addig fajul a dolog amíg egymást nem sértegetik és tetlegességig fajul az incidens. Gonzalo egy öklöst próbál adni de Ector lefogja a lezét és , öklével arcon csapja. Ez kb.5 percig zajlik amíg be nem lép egy olyan személy akire nem szímtott senki, de senki....
 
 
 
 
 
3. Igen, Viviana, Ector anyja akiről úgy tudták hogy meghalt autóbalesetben és utána gyilkolták meg. Ő pedig tud egy olyan nagy titkot ami fellendítené az egész. családot. Gonzalo régebbi szerelme Gabriella, akibe szerelmes volt bolondulásig. Ám mikor meghallotta Gabriella hogy végezni fog Ectorral Gabriella azonnal "anyósához" szaladt hogy ezt mind elmondja. az ok az volt hogy Ectornak is tetszett Gabriella , de nem lett belőle nagy szerelem igazából, csak egy csók ami véletlenül sült el Gonzalo szobájában, akkor Gonzalónak születésnapja volt és hármasban akarták megünnepelni. Ebből is verekedés lett, de akkor Gonzalo eltökélt volt. Gabriella elmondta Viviananak ez egészet , ezt Gonzalo követve őt meghallotta és úgy döntött végez Gabival. Mikor aludt egy párnával fojtotta meg az asszonyt, és aztán egy hétre rá eltemették, a zsaruk nem tudtak bizonyítékot felmutatni ezért nem lett belőle nyomozás. Aztán Gonzalonak egy ördögi terv jutott az eszébe, igen, hogy meg fogja gyilkolni Vivanat, a saját anyját.
 
 
 
 
 
4. Mikor a boltba igyekezett Viviana , Gonzalo  a saját autójával ütütte el édesanyját. De egyre nem számított, hogy mielőtt elütötte volna Viviana ránézett a kocsira és felismerte az autóját. A kórházban az orvossal megbeszélte hogy nem akar ilyen családban  élni ahol még a saját fia is meg akarja ölni. Ezért eldöntötte hogy új életet kezd Európában. Az egész családban nagy a szomorúság a szörnyűséges tragédia miatt. Viviana testvére még akkoriban öngyilkosságot is megkísérelt , és ez az emlékezetébe is került. Hiszen mikor a kórházban felébredt személyiségzavar lett és teljesen megbolondult. De még próbálkoznak az orvosok hogy végül hogy gyógyult legyen. Egynap mikor felébred , és mindenki csodálkozik hogy hogyan gyógyulhatott meg ennyire, elmondja azt hogy úgy érzi a testévre nem halt meg, és elmondta álmában Viviana hogy hol is van. A fantáziájának senki sem hisz ,de annak igen hogy újra jól van , és nincsen semmi baja.
 
 
 
5. El jött a pillanat hogy a múlt sérelmeiért megfizessen Gonzalo. De mikor szembesülnie kellett az élet büntetésével , még a szemébe sem mert nézni anyjának és elfutott. De viszont még most is gonosz gondolatok futottak át a fején, de nem látta esélyét a szabadulásnak. Ezért nem tett mást minthogy "eltemesse magát". Vagyis  meg akarta rendezni a halálát. Másnap mikor egy híd alatt kellett aludnia, reggel egy furcsa véletlenbe kellett ütköznie, ami teljesen megváltoztathatná az egész életét, és nem neki kéne bűnhődnie a tettiért. Eközben Viviana eltökélte magát hogy mindent elmond fiának Ectornak, bár megvolt benne az az erő hogy inkább legyen szabad fia , de ezt már nem tűrhette. Ector pedig döbbentve halgatta anyja szavait, bár próbált beleszólni, de anyja csöndre csitította. Ebben a pillanatban mikor bejezte Viviana amit kellet, a tesvére belép az ajtón.
 
 
 
6. Viviana rég nem látott testvérének természetesen nagyon örül, és Helena is , hiszen ő tudta hogy nem halt, és még az álom is igaz volt, bár emiatt bolondnak is nézték.Gonzalo közben megtalálta a szabadulás okát, igen , a hasomását látta járni és meg akar róla tudni mindent hogy ne kerülhessen börtönbe amiért gyilkolt csak azért hogy az igazság ne lásson napfényt. Igaz nem volt annyira "profi" hogy megöljön egy embert, ennek meg is lett a következménye...
 
 
 
 
 
7. Vivina visszatérése, és attól is fél hogy felesége nem él és ő már a temetőben nyugszik. De a terve nem látszik annyira sikeresnek ,és mikor követni akarja hasomását akkor egy autó ütközik beléje.A kórházban van egy megbízott kollégája és megmondta neki hogyha meglát olyan embert aki tetőtől talpig hasonlít rá, akkor szóljon, és akkor szerezzen meg róla mindent amiot csak. Az élet furcsa fintora hogy még azon a napon meglát Aurelio egy olyan embert aki teljesen hasonlít főnökére Gonzalora.
 
 
 
8. Aurelio követi addig amíg el nem ér az otthonáig, ám ezt Mario észreveszi és hátra néz, de mikor odanézne nem lát senkit de senkit. Eközben mindenki nagyon örül Viviana visszatérésének a házban, hiszen visszatért a halálból, és ott mindent elmond, és leveszi a leplet Gonzalóról, és persze mindenki meglepetten figyeli az úrnő beszédét. Aurelio közben becsönget a házba ahol Mario lakik , és meglepetésére , volt osztálytársa arcképét látja aki kijön épp az ajtón.
 
 
 
9. Aurelio nagyon meglepődik amikor meglátja volt osztálytársát Mario-t, és így könnyebb lesz megszerezni az információt tőle. Mario behívja őt a házába és bemutatja mindenkinek volt osztálytársát, meghívják egy kis étkezésre utána pedig elbeszélgetnek egy kicsit. Eleinte csak a régi időkről beszélgetnek aztán áttérnek a családi dolgokra. Aurelionak igazából nincsen családja és nem is kérdezősködik többet Mario. Aztán áttérnek hozzá, és szerencse megbízik Aureiloban. Közben a Castillo házban boldogan étkeznek, és örülnek Viviana visszatérésének, de egy különös meglepésbe ütköznek, mert az ajtón egy rég nem látott , halottnak hitt embert látnak belépni a csevegő szobába....
 
 
 
10. Igen, Gonzalo nem egy profi gyilkos volt, és amikor valami rosszra készül mindig nagyon ideges és a végén lebukik, és a többi ami csak hiányzik.Gaby visszatért, és Viviana is nagyon meglepetten nézi a feltámadott és teljesen megújult külső és lélekkel. Most valahogyan másmilyen volt, mintha teljesen átalakult volna de ezzel nem annyira foglalkozott , és átölelte, de ezt ő elutasította. Csak szerette volna elmondani hogy mit is tett vele Gonzalo. Ebben a percben csörög a telefon, és a telefont Viviana veszi fel. Közben Gonzalo már szépen Hawaii szigetén éldegél boldogan. Hát sikerült végül elintéznie mindent. Egy nagyon brutális döntést hozott, és ezt Aurelionak kellett megtennie.Igen brutális döntést hozott meg, vagyis Aurelio családját teljesen kiírtotta egy egy szálig, és ezt mint aurelionak kellett ámokfutásban megtennie.De Mario csak a fejét üti be amikor elfut a gyilkos elől, ennek természetesen örült Aurelio és odavitte Gonzalonak(jelen) Hawaii-ra . Ott bevitték Gonzalo szobájába s mikor felébredt teljesen riadt volt és elkezdte ütni vágni őket , hiszen nem tudta ki  is ő és hol van valójában.
 
 
 
11. Mario nagyon rosszul érzi magát, ezért belefárad a verésbe, s elájul, eszméletét veszti. Gonzalo úgy , hogy nem veszi semmi hasznát, ezért kidobja, ám Aurelio figyelmezteti hogy használhatják fogolynak.
 
A vitán hevében nagy verekedés tör ki a két " barát " között. Gonzalo ilyendtében előveszi a pisztolyát és lelövi Aurelio. Gonzalo két órán át magába roskadva ül ott, s mikor fel akar állni nem tud a fájdalomtól, s mikor kemenne elájul.
 
 
 
12. Mikor csörög a telefon Viviana felveszi, de nem tudja ki az , ezért leteszi, s mikor hátrafordulna, egy ütés éri , s ájultan terül el a parkettán.
 
Viviana  meglátja az úrnőt ájultan, és kiabálni kezd, bár csak pár cseléd van a házban, azonban meglátja a gyilkos kabátját, és ez nagyon összezavarja, egy régi titok , amit még magának sem akar bevallani.
 
 
 
13. Gonzalo házába belép egy idegen, és nagyon ideges lesz. egy koldus az, akinek nincs  semmije, de semmije. Nagyon megijed, ezért úgy dönt hogy a telefonból felhívja a rendőrséget, pár  óra múlva meg is érkeznek, s  a koldust beviszik a rendőrségre, és kihallgatják, míg a társai beviszik Aureliot, és Gonzalo-t  a kórházba. Nagyon hosszú műtétje volt Aurelionak, de nem történt nagy baj,, mikor is műtét közben a doktor elájul, s  a többiek, is teljesen rosszul lesznek, és nincs más bent a műtőben, csak az a pár ember a doktor, és a segítői, ájultan terültek el a doktor után. 
 
 
 
14. A műtét 3 órára van kiírva, és még több mint 2,5 óra van hátra,  hisz nemrég kezdték el. A titok hátterében egy mérgező füst áll, egy kislány elszabadult kórterméből , és nem tudta milyen dobozt is nyit ki , melyben egy kis üvegecske volt. Még csak összesen 6 éves körül lehetett, és természetesen ő is a rabja lesz a mérgező gáznak ,  s azonnal elájul.Közben a Sánchez házban egy új cseléd jelenik meg, és Viviana felveszi.  Viktoriának hívják aki nem tudja hogy vajon kit is szeret.
 
 
 
 15. Eközben Viktoria megismerkedik Gaby-val , és furcsa érzés fogja el, mintha valahonnan ismerné, és egy régi igen kellemetlen emlék fut át a fején, amit Gaby is észrevesz rajta, s megkérdezi mi miatt van ilyen rosszul? Gaby elfut mert egy szörnyen fájó emlék futott át a szívén. S a konyhában egyszer csak elájul. Természetesen utána futott Gaby , és meglátta az ájultan feküdt nőt.  S mikor felébred teljesen magán kívűl lesz, s egyszer csak egy halandzsa nevet mond: Garidiana Morego.Gaby-nak eszébe jut mit jelent, s ő is elájul.
 
Közös az álmuk, s ekkor újra átélik a szörnyűséget, melyet Gabriella Diana Munez tett velük. Viviana ezt nagyon furcsálja , hiszen, kiabálnak,  és sírnak  a földön, ájultan. Ám mielőtt felhívná a rendőröket, vagy a mentőket csörög a telefon, és nagyon megijed. Felveszi, és egy furcsa hang hallatszik benne.
 
Bemutatkozik, : Gabriella Diana Munez.
 
 
 
16. Nagyon megrémül, hisz a hallottak alapján , valami igen szörnyűt csinálhatott, Gaby-val, és Viktoriával. Gabriella diana Munez megkérte mennyen el egy bizonyos címre, hogy eláruljon neki valamit.
 
Ector dolgozik, teljesen, de mikor el akar menni, egy sípszerű hangot hall, és elájul. Összesen 50 percig ott fekszik, míg be nem lép a titkárnő Malvina , és felhívja a rendőröket. Azért hívja fel őket hogy egy gyilkosságot  mondjon el, s az áldozat egy jóképű, fess úriember, Viviana fia. Tiszta vér minden a szobában, és belép Catalina a barátnője, s lepofozza őt. Malvina visszapofoz, hisz nem gyilkolta meg teljesen Malvinát. Catalina felfordítja Ector s legalább kétszer lábon, majd hasbaszúrja Ectort. Jönnek a rendőrök, és rajta kapja a lányt. Ezért veszekedés hevében Malvina előveszi a fegyverét , és mindt a 3 rendőröt eszeveszett módon fejbe lövi hidegvérrel.
 
 
 
17. Catalina ezután Malvinát célozza meg, de nem sikerül a terve, hisz belép anyja, s ő esik rabságul a gojónak. Erre Catalina nagyon kiborul ,s főbe akarja lőni magát, de ezt megakadályozza Ector. -Egy kis mozdulattal, de utána azonnal visszaájul, a kómába. Malvina el akarja venni a fegyvert, e egyre hátrább mennek, a nagy cég 7. emelén vannak,  ekkor az ablakhoz érnek, s megfenyegeti Malvinát Catalina , hogy adja fel vagy különben először lelöki, s onnan lelövi pisztollyal legalább 5 -ször. De erre Malvina kénytelen lesz megölni Catalinát önvédelemből, s hajbaszúrja.
 
 
 
18. Belép az ajtón  egy újabb alkalmazott, s azonnal kirohan, de Malvina benntartja. Próbál kimenekülni karjaiból, de nem tud. Malvina megmondja neki, hogy nem akarja bántani, ő megvédi ,  és nincsen semmi baj, és bízzon benne hisz nincs mitől félnie. De ekkor meleg vért érez a hasában, hisz lelőtte Rodrigat, -: Catalina, de megrugdossa Malvinat,  s azonnal visszaájul. 3 halott rendőr 1 vezető ájult, e plusz gyilkosnő halott. Teljesen rosszul lesz Malvina is, és elájul.
 
 
 
19. Egy újabb dolgozó lép be az ajtón, s azonnal felhívja a rendőrséget, hisz szerinte leszámolás volt.
 
A rendőrség megérkezik a mentőkel együtt, s mind az összes embert beviszik .
 
Ector mikor felébred nem emlékszik semmire, és senkire. A doktorok szerint súlyos amnéziában szenved , amiből nem biztos , hogy ki tud mászni. Ekkor egy érdekes személy lép be ajtón.....
 
 
 
20. Ector régi cimborája aki szerette volna meglátogatni őt. Utoljára 16 éve találkoztak, s nem felejtette el. A férfi "beteg", fogyatékkal élő személy, aki már régóta bűnbe esett, s már régóta szereti Ectort , mint társat.
 
Nem nagyon mondható jónak , se rossznak. Ám mindig kihasználja a helyzetet- azzal manipulálja hogy ők már régóta szerelmi kapcsolatban élnek, s már régóta együtt vannak. Ector naív , és befolyásolható, és így elhisz neki mindent. De mikor Julito rájön , hogy van itt valaki, hogy ilyen rossz, és manipulátor , rájön hogy nincs esélye.
 
Viviana asszony nagyon megijed , hiszen a hallotak alapján nem túl sok jót mondhat az aszonyról.....
 
 
 
21. Emondja hogy ő tette azt a szörnyűséget, s hogy pedofíliában szenved már régóta, és kívánság beteg bárkivel szemben, s megfenyegeti: ha nem ad pénzt, elintézi hogy pokollá tegye az életét, és ő vele is ugyanazt teszi, mint a lányokkal.
 
Viviana asszony nagyon megijed, és beleegyezik hogy odadja a pénzt. mindössze 23 000 dolláról van szó. 
 
Lupita Viktoria lép be az ajtón, aki tud mindent Julito-ról.   Halkan megfenyegeti , hogy hagyja őt békén, mert ha nem elárul mindent. Julito fején átfut az a szörnyűség amit régi jó barátjával tett, hisz ő is tudta ezt a "titkot", és meghívja egy gyertyafényes vacsorára...
 
 
 
22. Lupita Viktoria beleegyez, annak okán hogy megbeszéljék az ügyet. Julito azt hazudja, hogy már régóta meggyógyult , olyan 2 éve s már régóta kívánja testestül lelkestül, ekkor Lupita Viktoria megcsókolja, és Julito lelkén a lekiismeret fut át és a jobb.
 
Az ágynál kötöttek ki, és Julito komolyan elgondolkozik, és rájön hogy meggyógyult, és valójában szerelmes secperc alatt.
 
Viviana asszony 15 000 dollárt összegyűjtött, de még hiányzik  8 000,-ezért hitelt vesz egyik gazdag ismerősénél, aki cserébe a testét kéri....
 
 
 
23. Az asszony ellenkezik, ám annyira erős a férfi, hogy kielégítően teszi magáévá, ám mikor meglátja Viviana azt a  kalapácsot, akkor leüti őt, s Bernardo Albeiro elájul.
 
Julito nagyon rosszul érzi magát a fájdalom miatt amit akrt tenni, és elalszik. De álmában elfecseg mindent a múltból, s ezt mind hallja Lupita Viktoria, s nagyon megdöbben, de legjobban a gyilkosságon.....
 
 
 
24. Lupita megakarja kérdezni , hogy valójában mit akar ezzel mondani, de  Julito elkezd beszélni a szomorú múltjáról, és Lupita nem meri megkérdezni, hiszen az anyja meghalt kiskorában a fiúnak, és apja nevelte fel, és nagyon hideg volt hozzá, eltávolodtak miután megtudta az apa hogy valójában mi is az a furcsa betegség. Ám ekkor valaki belép az ajtón lupita meglepetésére.
 
Egy szerzetes aki súlyosan megsérült , és erre tévedt . Lupita elnézést kér, és nehezen megkéri, hogy ne tudná meggyónni most neki. Lupitát már több mint 8 éve tart , hogy nem gyónt, és ezeket most elmondja a papnak. Ekkor  rosszul a pap, és azonnal elájul, ekkor látja meg a lány , hogy súlyso sebesülés található a combján, s azonnal felhívja a mentőket a telefonjából.
 
Viviana asszony közben mégis elmegy Gabriella diana munezhez, és odaadja neki apénzt amit ígért, ám mikor kimenne egy nyíl repül a hátába az azzonytól. Gabriella nem ellenálva a kísértésnek, kihaszálja a helyzetet és magáévá teszi.  
Ekkor egy kislány ballagf arra , aki elszökött otthonról szüleitől, s egyszer meglátja a gyomorszorító jelenetet. A lány azonnal elfordul, de mikor elesik, egy karó áldozatává válik...
 
 
 
25. A lány már már csak halkan kér segítséget , hisz alig tud beszélni. Viviana közben felébred, és azonnal elfut az ágytól, és elkezd kiabálni a nővel, teljesen ideges lesz, megfenyegeti hogy ezt még megbánja. Gabriella mérges lesz, viviana odamegy az ágyhoz, és amit nem akart használni előveszi a fegyverét ruhájával mentegetőzve, és a háta mögé rejti. Előveszi, és megmondja neki, hogy térdeljen le neki. Gabriella Diana Munez nem fogadja el, meg akarja támadni tudván , hogy veszélyes, de akkor Viviana elsüti a fegyvert. Érdekes módon szemfüles az aszony , és meghall egy halk kiáltást egy kislánytól. Azonnal odasiet, és segítséget kér a kórházból....
 
 
 
26.Ugyanekkor felébred Julito, és meglátja hogy Lupita Viktoria a szerzetes lábát köti be a ruhája egy részével. Megkérdezi mi is történt, és Viktoria elmondja , hogy amikor belépett az ajtón a férfi, és ő meggyónt neki, s ekkor ájult el. A mentők már oda is értek, és elhurcolják a papot.
Viviana telefonja nem működik, és nem tud mit csinálni. Kimegy a ház területéről, és megpróbál valakit keresni az utcáról, és egy ismerős arcot lát meg......
 
 
 
27. A saját "fiát" látja meg , és odafut számon kérni, hogy miért tette ezt. 
A férfi nem tud semmiről, hisz nemrég jött ki a halálból. Ő Gonzalo hassomása, és elmondja neki mit tettek vele a kórházban a nővérek.
Már Diego atyát már a kórházba van, és Lupita, és Julito nagyon izgulnak a túlélésért. Diegonak a családja futva érkeznek od, és megkérdezik a doktort mi történt.  S ekkor diego anyján erős düh fut át mikor meglátja Viktoria Lupitat....
 
 
 
 
28. Odamegy Julia Liliana asszony és lepofozza. Lupita nem ért mindent, ezért kérdőre vonja az anyát , mi okból tette ezt. Ám mikor közelebbről meglátja az arcát, világos lesz neki minden  és lehunyja a szemét. De aztán megkérdezi melyik okról beszél, amiben ártatlan, vagy amivel ő is egyetért.
 
A hassomás , és Viviana megbeszélik, hogy mi is történt valójában , amikor az asszony elájul.
 
Julito nagyon mérges lesz, hogy megütötte a nő, s utána Lupitat is kérdőre vonja. A lány csak a papnak modta el titkait, és köztük volt az a súlyos dolog is.
 
A nő kirohanva magából, elmondja hogy szerinte a nő a saját férjével feküdt le, s ekkor Lupitán vigyor ábrázolódik arcán...
 
 29. Elmondja hogy ez nagy hazugság, és az aszony erre még 1 pofont le ad a nőnek. Lupita vér vörös lesz, és elmondja hogy a férjecskéje megerőszakolta, s utána megölette a gyerekét mikor 3 éves volt, s őt is megfenyegette hogy ugyanezt teszi vele. A férfi, ezeket persze mind cáfolja s ő is lepofozza a lányt. De ekkor már Julia asszonynak sem lesz ártatlan a férje, hisz nála is volt hogy kezet emelt rá. A férfi épp oly gonosz mint más, most épp egy merényletre készült az egyik dolgozóval kapcsolatban , aki ismeri és a titkait is tudja, ezért hozott magával fegyvert is, ekkor előveszi, és megfenyeget mindenki hogy lőni fog, s magához rántja L.Viktoriát...
 
 30. Nagyon ideges lesz mindenki , és Julito futni kezd, amikor a lábába lő a férfi. Lupita síkítani kezd, de figyelmezteti a férfi, hogy ne tegye , vagy még 1 jelötet kiválaszt.
 
Ekkor a Diego atya is meghallja az igen nagy kiabálást, hisz nincs is olyan messze, s szívrohamot kap. A nővér aki ott van azonnal beadja az infúziót, de nem segít semmit sem. 
Viviana ájultan fekszik az úton, de Gonzalo hassomása azonnal segítségért fut. 
Ektort meglátogatja az egyik nővér, és elbeszélget vele.
 
Egyszer magához tér a 17 éves fiú , és emlékszik mindenre, eszébe jut az összes dolog ami eddig történt vele.
 
Ugyanekkor a lány már alig kap levegőt a pajtánál ahol Viviana volt, s úgy látszik ezek az utolsó levegők.....
 
 
 
31. Egy golyó száll el újra....Mindeki fél teljesen.....
 
Elsült egy golyó, és Juliana  asszony esik áldozatul, aki nagyon elvérzik, és nagy esélye van a biztos halálra.
A rendőrséget felhívta egy látogató, és már meg is érkeznek, s elfogják a bűnöst. Azonnal beviszik, ám ekkor A FÉRFI MEGLÁT EGY ISMERŐS ARCOT......
 
 
 
 
 
32. Az édesanyját látja, s ekkor szívrohamot kap, s súlyos állapotba jut. Kiskorában meghalt , ezt ő úgy tudta. Ekkor álmot lát, és azt álmodja , hogy megneveli anyja, és kérdőre vonja, hogy hogy válhatott ilyenné.
 
Ekkor felébred, és bejön egy lány aki az ebédet adja, s a kést észrevéve, egy mozdulattal magába szúrja, s a doktornő nagyon megijed....
 
 
 
33. Nagyon megijed, és ő is elájul. Ekkor Viviana asszony pont arra megy , észreveszi a súlyos esetet, s segítséget kér, egy orvostól aki arra siet. Bemennek, és megpróbálják kezelni a helyzetet, ám nagy meglepés éri őket...
 
Egy újabb golyó sül el, és nagyon megijednek, teljesen kiborulnak, s megölelik egymást....
 
 
 
34. Lupitat éri a lövés , sőt a lábán, és elvérzik.
Ektor szobájába belép egy ember akről majd kiderül ki is valójában....
Julito vallomást tesz saját magának....
Észreveszik a betegek, hogy egy fényes dolog érkezik a klinikára, s érdekes módon.....
 
 
 
35. Egy furcsa tárgy ami utána eltűnik, de hisz be volt kenve fényes dologgal, ezért tűnt annyira érdekesnek, fél órára volt beáálítva, ez majd kiderül , mikor nagy meglepetés éri a kórházat.....
A szerzetes pedig egyre rosszabbul van....
 
36.A nővérkére pedig furcsa érzés tör....
Lupita régi "ellenségének" férje pedig egyre rosszabbul kezd lenni mikor elájul, de utána felébred, kirohan teljesen magából....
Viviana elmegy egy másik kórterembe a doktorral, és eközben történik valami, és más is hamarosan....
 
37. Ebben a pillanatban egy bomba sül el, ami már fél órája bejött, a kórház pedig felrobban.....
Mindenki meghalt aki bennvolt, ám szerencsére nem mindenki, 
Lupita, Julito, Viviana, a doktor. Ő nekik sikerült kifutniuk az épületből, és valamennyire jobban vannak, ekkor Viviananak eszébe jut valaki....
 
38. Ektor  bennégett a tűzben, és ezek szerint meghalt....
 
Ám ott is nagy a füst , ahol bárhol máshol is, és az idegen belép az ajtón...
Ektor elveszett testvére, és ott mondja el neki, aki bár alig hall valamit az egészből, de igen meglepődik, és erre a pillanatra emlékszik most is vissza:
Eltelt 17 év s azon töpreng, hogy kellene valakit találnia akibe beleszeret, mert fél hogy kifut hőn szeretett fiatalságából....
 
 
 
39. Ektor visszaemlékezik azokra a dolgokra ami azon a napon történt vele, hisz akkor nagyon sok kellemes egyben és kellemetlen is megesett vele. Elveszett testvére megjelenése, a kórház felrobbanása , s később összejött édeasanyja azzal a doktorral akivel 17 éve találkoztak, ám ő ezt nem nézte jó szemmel, s mindig gyanította , hogy ez a kapcsolat csak egy trükk Fernando részéről, aki csak ő véleménye szerint átveri vivianat. De végül elfogadta apjának, és meg is szerette a maga módján. Gonzalo nagybátyja pedig tragikus halált halt, Hawaii szigete után Japánt akarta meghódítani, utazott, énekesként kereste kenyerét, mikor is földrengés törti ki az országban, s abba belehalt.
Julito és Lupita összebarátkoztak, s szerelem is kialakult köztük.
Ám mikor ezekre gondolt belépett az ajtón egy elbűvölő gyönyörű nő.....
 
 
 
40. María aki nemrég jelentkezett, mert üresedés van a cégnél a titkárnői helynél, s ő ezt a helyzetet kihasználta, s jelentkezett.
Első látásra Ektor  unszimpatikusnak vélte a lányt, s leüvöltötte, s azonnal kidobta az irodából.
A lány nagyon megijedt, és azonnal elfutott, s mind elmondta a barátnőinek, akik már elsőre "beleszerettek" a lányba. Ők elmondták neki, hogy ezen legközelebb ne lepődjön meg, hisz amióta kómába esett Clara 1.felesége, teljesen rossz állapotba van, s még mindig látogatja, hisz már 10 éve , hogy majdnem meghalt, és kómába esett végül.....
 
 
 
41. Claratól nem sikerült egy gyereket sem szülnie, és teljesen szomorú állapotban van.
A lány ebben a pillanatban rosszul , s elájul. A titkárnő Alondra azonnal felhívja a mentőket, s oda is érnek. 
Ott pedig kiderül, hogy a lány terhes. 
Ektor megkapja a hírt , s azonnal odasiet a kórházba....
 
 
 
42. Belép az ajtón, s megkérdezi őt, hogy mit keres itt, mikor annyira leordította, hogy még más elájult volna az ordítozástól.
S a veszekedés hevében lepofozza. Ekkor lép be az ajtón Viviana...
Az asszony megkérdezi fiát, hogy mit keres itta lánynál, s felelőségre vonja.
Megmondja neki hogy menjen ki.
Viviana megkérdezi hogy mi is a problémája. A lány elmondja neki, hogy terhes, és Facundótól...
 
 
 
43. Viviana nagyon meglepődik, Facundoról tud, de erről nem tudott, s ott a férfinál pedig sólyos eset lép be az ajtajánál....
 
Megfenyegetik Facundót ha nem adja meg a tartozást azonnal meghal....
 
 
 
44. Ekkor eldördül egy lövés....
 
María nagyon aggódik barátjáért, és nem szeretné ha bármi baja esne.
 
Facundót azonnal elviszik a helyszínről, és nagyon megijednek, hogy mit tettek....
 
A rendőrséget felhívta az egyik lakó, s már meg is érkeztek....
 
Viviana-val is beszéltek, de nem tudott semmit sem mondani....
 
 
 
45. María-hoz megérkezik Ector, s szereti hogyha megnevetettheti a lányt, ám lány nem vezi túlságosan bóknak amiket mondott...
 
 
 
 
 
46.Alejandra értesíti a doktort hogy semmi javulás nincsen Claratól....
 
Alfonzó Miguel doktor pedig feladja a küzdelmet, s eltökéli magát, hogy megszabadul Claratól, ám ezt miután kiment Alejandra meghallja , és azonnal odatelefonál Ectornak....
 
Ektor megtudja a hírt, s azonnal odasiet feleségéhez, és számon kéri a doktort...
 
Ekkor fegyvert vesz elő , és rászegezi a férfihoz....
 
A férfi megnyugtatja, és elmondja hogy nem szeretné gy látni őt, és nem engedélyezi ám, ekkor Alejandra végzetes döntést hoz.....
 
 
 
47.A doktor nem hagyja abba s meg akarja támadni Ectort, s Alejandra ekkor süti el a pisztolyt, s Miguel elterül azonnal, s kiderül , hogy belehalt a lövébe.....
 
Clara álmában egy gyönyörű kert van , s látja Ectort ahogy megcsalja egy másik nővel....
 
Folyamatosan ezek a képek járnak a fejében, és fel akar ébredni.....
 
Ector megmondja Alejandra-nak hogy ne szóljon senkinek, és ez az ő titkuk lesz, de ebbe nem egyezik bele Alejandra , s jobb lenne ha megmondanák a rendőrségnek, s önvédelemnek vennék, s lezárulna az ügy, ezt biszont meghallotta az odaérkező Viviana.....
 
 
 
48. Elkezd kiabálni ,s megkérdezi hogy ki volt a tettes a gyilkosságban.....
 
María ebben a pillanatban elájul, és a baba veszélybe kerül.....
 
Azonnal odasiet egy doktor, s egyre veszélyesebb helyzetbe kerül a kisbaba....
 
María nem bírja tovább a harcot, és a műtőbe kell vinni.... 
 
A műtét közben leáll a szíve.....
 
 
 
49. Diego doktor és a társai feladják, María meghalt....
 
Viviana ugyanúgy megmondja Ectornak hogy mondják el, és végül beleegyezik, ekkor Ector valami furcsát érez, s érzi hogy szüksége van Maríanak rá....
 
María szíve újra indul, a doktorok folytatják a műtétet, és az odaérkező Ectort és anyját kérdik meg, hogy kit mentsenek meg, a kicsit , vagy Maríat....
 
 
 
50. Viviana feladja, és nagynehezen Maríat választaj , és Ector is, s a baba a műtét után eltávozik....
 
Másnap Marítnak megmondják hogy meghalt a kicsije.....
María nagyon kiborul, és elkezd hisztizni, és dobálni kezd mindent, széllyel-ballra jobbra....
 
3 nap múlva ugyanilyen a helyzet, és mikor például Viviana lép az ajtón óvatosan , neki vága a porcelántáéynérat, s megsérül az asszony...
 
Minden teli vér, s utána folytatja a lány....
 
A doktorok még várnak, s mikor a második napon belép Ektor María kést fog rá....
 
 
 
51.Eldöntik hogy bazárják egy bolondházba Maríat, s a lány ezt megtudván egy doktorba vágja a kést, ám ezt megelőzvén beadnak neki egy jó adag innekciót...
 
Miguel doktor holteste a hulla házban van, és az egyik ember kiszemeli magának a testét....
 
María mikor felébred a bolondházban nagyon ideges lesz, ám egyvalaki megnyugtatja....
 
Úgy érzi az édesanyja beszél hozzá, ám mikor meglátj a kést, nem meri ráfogni, és Clara asszony megkedveli a lányt....
 
 
 
52. A doktorok látják hogy mindig valami érdekes mesét mond Clara asszony a lánynak ezért úgy döntenek hogy Maríat , ha agí folyatóik elengedik...Ám még nincs itt az ideje....
 
Clara érzi hogy Ector vezsélbyen van, s beszélni kezd a kómában.....
 
A doktorok nem értik hogy történhet ilyen, és meghallják amikor például azt nyökögi Clara , hogy valaki meg akarja ölni a férfit....
 
Clara felébred.....
 
 
 
53. Azonnl felhívják Ectort, és közlik vele , hogy felesége felébredt, és nagyon megörül a férfi hogy végre újra beszélhet Clara-val....
 
Eltelik 3 hónap, Clara egyre jobban van, és María is nagyon jól van....
 
Egy hét múlva Clarat kiengedik a kórházból, és újra járhat, hiszen előszőr lebénult, s után került kómába.
 
María ezen a napon engedik ki a bolondok házából....
 
Alejandra ápolónőt felmentik a bűntett alól, s nem kellett  1 napot sem teltenie.
 
 
 
54. María meglátogatja Clarat és Ectort , és Ector egy puszival köszönti...
 
Clara ekkor megismeri a lányt, és nagyon feszült lesz....
 
Rájön hogy ő volt az a lány akit az álmában látott és ott is haragban voltak...
 
Kedvesen üdvözli a lányt, ám a nő elutasítóan válaszol.....
 
Viviana otthon van, és szerelmével van most....
 
 
 
55. Viviana 3 hét múlva elmegy az rovosához, és meglepetésére most 51 évesen teherbe esett....
 
Emilió doktor nagyon üröl hogy végre gyereke születhet, és mikor az utcán megy leszólják hogy 39 éves létére egy ilyen nővel hált....
 
Clara boldog Ectorral amikor nagyon rosszul lesz, és elájul....
 
Kiderül, hogy újra bénulása van, és bekövetkezhet az újabb hosszas kóma, s mikor erről beszélnek Clara szíve újra leáll , ahogyan rége, s súlyos betegsége úgy látszik nem előzhető meg, s a kóma elkezdődött újra.....María benn van a nagy családi házban ahova Viviana költöztette, és megszokta hogy ottlakhat...
 
Nagyon megijes amikor Clara meghlat, hisz ő így tudta meg....
 
 
 
56. María öngyilkos akar lenni, s kimegy a hídhoz, és akkor megtalál egy érdekes tárgyat ami már rég látott....
 
Úgy látszik újra megbolondult, mikor régi kövét , babáját, és egy szalvétát látja....
 
Ectort felhívja egy ember aki látja hogy María le akar ugrani a hídról, és azthiszi magáról María , hogy nagyképű.....
 
A férfi oda siet, és meglátja kellemesen játszani a lányt a babájával. Clara jövendőmondása beteljesedett, és aki meg akarja ölni őt, az aki felhívta Ectort, és María ezt nagyon furcsálja hogy volt osztálytársa Mariano akarja megölni  Ectort....
 
 
 
57. Clara álmában újra beszélni kezd, de ekkor belép az ajtón valaki , aki már régóta utálja a nőt, s egy kombinátfogóval akarja megölni a lányt....
 
Lola már régóta bolond, és már a középiskola és a gimi óta utálja a nőt, és most munkásként keresi a kenyerét, s egy párnával meg akarja fujtani Clarat....
 
Felhívja magára a figyelmet nevetésével, és az ott dolgozó Alejandra nővér, leüti egy bottal amit édesanyjának vitt volna....
 
Ectort pedig ebben a pillanatban lövi le Mariano....
 
 
 
58. Mariano értesíti a családot, hogy váltságdíjat kér hogy elengedhesse a lányt, amiért régebben elhagyta őt....
 
María ekkor leüti a férift, s elmenekül, kint ám nem jár sikerrel, és Mariano emberei elfogják, , Mariano 2 perc múlva felébred, s pofon vágja a lányt, és úgy dönt hogy megerőszakolja a nőt...
 
Ector nagyon ideges, és mindenkivel csak kiabál, és rájön hogy szereti Maríat, és utána kell mennie, bár nem tudja holvan, megpróbál segítséget kérni....
 
 
 
59.Viviananak jelentkeznek a tünetei, és minden bizonnyal már biztos hogy teherbe esett
 
Facundo csönget a házba és  egy szobalány nyit ajtót, és ekkor belsezeret  Eva-ba....
 
Megkérdezi, hogy hol van Viviana, és a lány elmondja hogy fent van, de nem érdemes zavarni, mert most van rosszul....
 
 
 
Facundo mégis felmegy, és ebben a pillanatban ájultan találja Vivianat...
 
 
 
60. Facundo felhívja a mentőket, s azonnal odasietnek. Szerencsére semmi baj nem történt, és ez is csak egy tünete volt a terhességenk...
 
Facundóval nagyon elbeszélget Viviana , és elmondja neki mi történt María-val Facundo....
 
Viviana nagyon megelepődik, mikor meghallja ezt az egészet, és és elkezd sírni mikor megtudja hogy María-t elrabolták....
 
Clara még mindig kómában van, és nem sikerült ellenségének megölni, és újra bolondházba került régi ismerőse....
 
 
 
61. Ectort bevitték a kórházba, s életveszélyes helyzetben van ott, egyre rosszabbul van, és benn kell maradnia egy kis ideig...
 
María teljesen ki van szolgáltatva Marianonak.
 
Eltelt egy hét, és semmi hír sehonnan, nem derült ki merre lehet María, és nem tudják hogy clara mikor ébredhet fel....
 
Clara újra álmot lát....
 
 
 
62. Meglátja ahogy a kórházban Ector meghalt, és ő felébdred s ő is utána megy.....
 
María eldönti hogy kiszabadul, és nem hagyja magát tovább.
 
Kicsivel később Mariano elmegy a városba állarcba, és úgy dönt Ectort is elrabolja....
 
Estéig már kész terve van....Miután leütött minden védőembert, a férfit leüti, és magával viszi.....Ám ekkor már mire visszaér nem találja ott Maríat, és nagyon ideges lesz, hiszen emberei félholtan feküdnek ott....
 
Maríat visszanézve karatéval győzte le vetélytársait , és annyira kimerítette őket, hogy végül leütötte őket, mostmár otthon van és várják a rendőrséget...
 
 
 
63. Ectorral együtt Mariano a kocsijával elakar költözni a városból, és sikerül elszöknie...
 
Eljut egy olyan részbe , amikor kifogy a benzin, és sehonnan sem tud segítséget kérni, hisz 2 város közt van....
 
María tudja hogy hova akar menni, mert ott nyaraltak még anno, és a rendőrségnek is szól....
 
Mariano meglátja a szirénát, és elkezd futni, ám mire odaérnek nem tud elmenekülni....
 
 
 
64. Maríat figyelmeztetik a rendőrök hogy ne menjen oda mert bármire képes, de a lány elmondja hogy tudja hogy mivel tudja megnyugtatni a férfit.
 
Mariano nagyon fél hogy elkapját, és szerelmi valomást tesz a lánynak. María elmondja neki szépen, hogy kifizeti a börtöne nagy idejét, és kevesebb évet kell letöltenie....
 
Mariano végül bocsánatot kér, és beleegyezik a feltételbe....
 
 
 
65. Ectort, azonnal visszaviszik a többi rendőr, és a kórházban újra rosszul lesz, hisz megviselte a hosszú út...
 
Eltelik 2 nap, és kiderül hogy Marianónak csak 1,5 évet kell letöltenie a 3,8 évből....
 
Ott pedig verekedés tör ki , mert a többiek nem bírják túl jól a férfit....
 
1 hónap eltelik, s María végig gondolja mi történt eddig vele, s ekkor odamegy Ector, és elbeszélgetnek...
 
Nagyon jól érzik magukat a hídnál, egymás mellett ülve nevetve csvegnek, s megtörténik az első csók.....
 
 
 
66. María nagyon boldog hogy szerelmével lehet, de nagyon rosszul érzi magát mikor eszébe jut Clara, meg minden, és megmondja Ectornak hogy nem lehetnek együtt, mert neki felesége van, és ez nem folytatódhat, s meg sem kellett volna történnie....
 
Clara-náűl semmi javulás, ám álmában sír, hisz érzi hogy Maríáé már Ector....
 
4 hónap eltelik, és viviana -nak jelentkeznek a tünetei, s ekkor beviszik a kórházba , és megindul a szülés....
 
Ectort ekkor hívják fel, és közlik vele hogy anyja szülni fog, s utána kiabál Maríanak hogy anyja szülni fog...
 
Együtt lemennek a kórházba és egész végig csönd van a kocsiba....
 
Egy idő múlva megszületik a kis Diego.....
 
 
 
67. Mindenki nagyon örül hogy megszületett a kisbaba, főleg Ector  Viviana és szerelme....
 
Ünnepélyt tartanak a tiszteletére, és utána 2 nap múlva hazamehet Viviana.... María nagyon szomorú, hisz neki is ugyanilyen kisbabája születhetett volna, de elveszítette...
 
Facundo otthon pedig értesül a gyönyörű hírről, de ekkor szembesítik azzal, hogy fizetnie kell a bér vagy különben  újabb bajba keveredhet....
 
Vivianat má kiengedték és a házba neveli a kis Diegót....
 
Megmondja Ectornak, hogy leállítják a gépet, és Clarat elengedik, s ha 1,5 év múlva nem ébred fel, feladják ....
 
 
 
68. María és Ector elfogadják azt hogy Clara gyógyulása esélytelen, de még María mindig bizonytalan új szerelmében, de egy kis idő múlva (2 hét), szerelmével végre boldogok....
 
Elutaznak Amerika egyik gyönyörű városába: San Franciscóba, ahol egy hotelszobában este szerelmük beteljesedik...
 
Facundót otthon újra figyelmeztetik, és haladékot kér. Két t múlva megérkezik María és Ector.
 
Ugyanekkor Facundót elrabolják, amiért nem tudta fizetni a lakbért....
 
 
 
69. Ector és María újra munkába kezd, ám már most nem titkárnő hanem Ector felettese lesz, és María társa lesz a férfinak....
 
A cég egyre jobban megy, és Alejandrat is beteszik a csapatba, és titkárnőként is dolgozik ott.
 
Facundo megpróbálja lefizetni az egyik embert, és felajánlja neki hogyha elengedi megfizeti bőven...
 
Az amrikai Adam beleegyezik, és azonnal elengedi, ám ezt észreveszi a főnök, és Adam megsérül...
 
 
 
70. Adam nagyon súlyos állapotba kerül, hisz majdnem a szívét találta el a "góré".
 
A többiek rátámadnak Antonio-ra aki vezeti a társagot, és megölik amiért társát megölték...
 
Adamet sikerül bevinni kocsival a kórházba, sé a gyolyótt sikeresen kioperálták a doktorok. S nagy az öröm.
 
María ezt mind megtudja a férfitól és kifizeti a lakbért.
 
 
 
 
 
71. María és Ector nagyon boldog, és még mindig a nászutakon töltik az időt.
Megérkeztek, és már a végben is nagyon szorgalmasan tevékenykednek.
María-nak eszébe jut hogy Ectorral nevelhetnének e közös gyereket.
Ector beleegyezik, ám még Ector anyja túl korai tartja ezt az egészet.
Adam végül jobban lessz, és már nincsen semmi baja, ám még fél hogy bosszút állnak rajta a "góré" haláláért....
Eközben egy igen befolyásos gazdag asszony érkezik a céghez, s az a célja hogy átvegye az irányítást, és ellenségének María nevezi ki, és mindenképp meg akarja szerezni magának a jóképű Ectort....
 
 
 
72. María boldogan fogadja új részvénytársát, ám nem tudja , mikkel kell szembenéznie vele.
Ector és María aznap együtt töltik az éjszakát, és nagyon örülnek hogy most egymásié lehetnek, ám mikor ők szerelmeskednek, egyszer csak benyit Monia Viktoria.
Azzal hivalkodik hogy Ector barátja szerette volna hogy menjen be hozzás mert szeretne neki valamit mondani. 
maría és Ector nagyon kellemetlen helyezetbe kerülnek.....
Facundo otthon pénz nélkül van , és nem akarja , elfogadja az újabb hitelt ami barátja ad neki, és Lalo-nak az a célja, hogy kiforgassa María-t a vagyonából, és megpróbál minél több információt kiszedni a múltjából.
María elmegy a szállodából, és monica kihasználja az alkalmat, hogy elcsábítsa Ectort, ám a férfi visszautasítja a csábítást.
Lalo érdeklődik gondolataiba, és belebotlik egy régi ismerősbe, aki régen María ellensége volt, és nagyon boldog hogy áldozata veszélyben van....
 
73. María-ról kiderül, hogy régen az anyja prostituáltként dolgozott, és sok férfit elcsábított, és akkoriban ő volt a "Tricion" akivel beszélget Lalo, és kiderítette, véletlenül elütött egy férfit, akinek bár lezárták az ügyét, ám még mindig fel lehet hozni a "gyilkosságot"
Monica is elmegy a szállodából, hisz megkérte Ector hogy hagyja el a szállodát.
M.Viktoria annyira elvetemült, hogy ráküldi az embereit hogy támadja meg a férfit, és majd ő karatéval kimenti l kimenti őt...
Ectorra pár percen belül megérkeznek a rablók, és agyonverik a férfit, ám megérkezik Monica ésaz összeset fegyverrel fenyegeti hogy önvédelemből lőni fog.
Ám amikor az egyik társát le akarja lőni, az elugrik onnan és Ector kapja a golyót....
 
74. Nagyon ideges lesz Monia, és elküldi a barátait hogy bevihesse Ectort, a terve sikertelen lett végül....
Lalo elmegy María-hoz és megkéri hogy adjon neki 50 000 dollárt.María felismeri és annyira kiabál vele, hogy pofon is vágja, ám ekkor előrukkola család szennyesével és azzal zsarolja meg, hogy mindent kitálala ha most azonnal, vagy 1 napon belül oda nem adja a pénzt....
Clara a kórházban nagyon rossz álmot lát, és az idő már pereg, hogy a végzet elvigye, ám úgy érzi még láthatja szerelmét, csak akkor már túlságosan késő lesz.....
 
75. A hasommás nagyon szeretné ha az övé lehetne minden, és boldog hogy békében van Viviana asszonnyal...
 
Bernardo testét exumálni akarja viviana, és látja hogy tényleg meghalt Bernardo.....
Aurelio-ról pedig megtudja hogy életben van, és nincs semmi baja...
 
Viviana rájön hogy veszélyben van María ezért végzetes döntés fog hozni.....
 
76. Meglátja Lslót, akinek régen elmesélt mindent, és nagyon szerette is, móhisz régen szeretők voltak a 27 éves férfival.....
Viviana elmondja neki, hogy megpróbálja megölni, és el fogja temetni a saját kezével ha kell.....
Lalo ekkor az utcán elkezd kiabálni hogy ki is valójában Viviana......
Mindenki odafigyel, és csak néznek mint a borjú....
María közben nagyon dühös hogy végül ennyi pénzt kellett kiadnia Lalónak aki most szerinte ki tudja kinél próbálkozik.... Kimegy az utcára, és látja Viviana Lalóval, és mikor közelebb megy meghallja azt amit Viviana nem szeretett volna hogy kiderüljön, :
Lalo és viviana régen szeretők voltak, és született egy gyermek is , aki most neveldében van....
 
77. María nagyon meghökken miokor ezt meghallja, és azonnal odamegy és lepofozza Lalót, a férfi ott az utcán megzsarolja hogy ő róla is elmond mindent ha nem hagyja abban ezt, és újabb 50 000 dollárt kér jövő hónapra.....
Ector közben a kórházban van , és nagyon súlyos az állapota, ésálmában t5alálkozik Clara-val.....
 
 
78 María nagyon rosszul lessz, és őt is kórházba viszik....
Ott derül ki, hogy súlyos rákbeteg, és már csak napjai vannak hátra.....
Ector egy pillantra felébred és meglátja az egyik ágyban María-t , és halkan megszólítja, María odanéz, ám már csak azt látja, ahogy szerelme lehunyja a szemét, és nagyon elkeseredik, hogy "meghalt".
Monica igen dühös hogy idáig fajult az ügy, és mészárlást tervez.....
Az egyik emberét eltemetteti, és mikor egy paraszti faluban akarja eltemetni, a koporsóból dörömbölés jön, és riadtan ugrik ki Danilo.....
 
79. Nagyon megijednek az arra lakók, és elkezdenek pletykálni, amiket mondott monicáról Danilo.....
Elételik 2 hét, és az orvosok még reménykednek, María jobban lessz, és ott derül ki azon a napon hogy még ráadásul terhes is, és nem is akármilyen, 4-es ikrekkel....
María nagyon fél hogy az állapota miatt meghalhat akár az összes is....
Eltelik 4 hét és szerencsére már Ector jobban van, ám miokor már fel is tud kelni, egy telefonhívást kap, s azt tudja meg hogy egy Danilo nevű ember keresi....
 
80. Nagyon érdeklődik, ám végül nem akar most ilyen fáradtan ismeretlen emberekkel kommunikálni...
María nagyon rosszul lesz, és az orvosok már azt beszélik hogy már akár maholnap meghalhat....
María ezen az estén álmot lát. Meglátja ahogy ő a "Másodfik menyasszony" elválik Ecotrtól, és mintha egy sorozatba csöppenne , s a FINÁLÉ közepette megölné Monica egy fegyverrel.
Most úgy érzi veszélyben vannak ahozzátartózói, és most annyira jól van , hogy kiveri a fejéből hogy beteg , és él ahogyan tud...
S egyszer csak mikor újabb vozsgálat lesz, az orvosok döbbenten látják hogy a daganat eltűnt, és csoda történt!!!!
 
81. Mindenki nagyon örül María gyógyulásának , és Lalo ezt kihasználva, belopakodik a házukba , a cselédeket lerendezve, ellop 130 000 dollárt.....
María meghallja ahogy Ector Viviananak elmeséli mit beszélt álmában Clara-val, és Viviana ugye még nem tudja hogy María meggyógyult, elmondja hogy meghalt María, és Clara-val kezdjen új életet, hisz hallotta hogy akármikor felébredhet....
María nagyon elkeseredik és bánatában kimegy a 3 emeletre, és leveti magát.....
 
 
82. Amit balszerencsére pont egy buli közepette van ott, és egy 2 méteres puha ágyra zuhan....
Nagyon-nagy szerencséje volt, hisz megvédte egy faág a zuhanást, és nem történt semmi komyoly baja....
Nagyon elszégyelli magát, és megnézi Ectort....
Monica megtudja hogy Danilo valójában nem halt meg, és egy kis faluban bújdosik, és azt is tudomásul vette, hogy a koporsóból ugort ki....
 
83. María elmodnja Ecotrnak mindent ami csinált, éssírva kér bocsánatot, azért amit tett....
Monica a cégnél furfangoskodik, és nagyon örömteli pillanatban van, és elkezd kacárkodni a biztonsági őrrel....
aznap együtt töltik az éjszakát, és monica mikor álmodik elkezdi kibeszélni a fejéből a bűneit....
Alfonzó nagyon meglepődik mindezen , és nagyon megijedt a nőtől, és azonal másnap felmond....
Monica másnap odamegy hozzá, és megkérdezi mit hallott az este.-?
Ector nagyon megharagudik Marí-ra hogy ilyet mert tenni, és amíg nem bocsátott meg: felfüggeszti a kapcsolatukat....
 
 
 
84. Ector még mindig szüneteltetni akarja a kapcsolatát María-val. Szerinte egy ilyen lókapcsolatba nem fér bele az ilyesmi, és hangoztatja is.
Monica utána kutat hogy ki is az akit eddig embereként dolgoztatott, és az a terve ha beszél, akkor végzetes sorsot számol ki rá.
María nagyon szomorú hogy Ector megszakította vele a kapcsolatot, de ekkor meglát valakit a króházban.
Régi barátját Alejandro-t véli látni, s még 9 éves korában szeretett vele játszadozni.
Volt is egy kicsinyke kapcsolatuk, ám Alejandro-nak 18 éves korára már talált magának szerelemet.
Titinától már el is vált, ám egy gyerek született tőle, és ő vele jött be a kórházba.
María megkérdii hogy kicsoda a kisfiú és Alejandro megmondja neki hogy ő az első gyereke Titinától. 
Most épp bolndházban van, hisz egyszer rátámadt a kicsire még 3-4 éves korában, és az ok pedig az volt, hogy egyik gyermekével elvetélt, és nagyon rossz volt neki, hogy nem lehet neki több gyereke.
Ám most Alejandro telefonja most csörög, és Titináról kapott hírt hogy elszökött.
10 perc-et elbeszélgetett María barátjával , és Titina ekkor jelenik meg.
 
85.María megismeri, és a hallottak alapján elkezd félni tőle.
Ám a nő kedvesen közeledik a lányhoz, és szeretné megismerni.
A fakuban újabb problémák jönnek elő, hisz a feltámadt ember látványa igen érdekes....
Monica megtudja hogy Danilo egy elveszett testvér, és nagyon kezdi érdekelni....
 
 
 
86. María elkezd beszélgetni Titinával, és nagyon barátságos, nagyon szeretné bekebelzni a lányt minél előbb, hogy visszaszerezze Alejandro-t és hogy a lány mindél előbb eltűnjön.
monica elmegy a faluba ahol Danilo  van, és meglátja az utcán kóborogni.
Megmondja neki, ha mer szólni, azonnal megöli, ne merjen vele játszani, vagy ,meg fog égni.
Eközben Monica embereihez, a nő egyik régi barátnője érkezik, aki tudna egypár dolgot mondani a nőről.
 
 
 
87. Monicaról kiderül hogy a régi barátnője előkerült, és hogy ő tudja minden1-es titkát a nőnek.
Aznap az emberei megtudják hogy Danilo egy elveszett testvér, és nem is akárkié....
Ector behívatja magához María-t, mert megszeretné vele beszélni a történteket....
Ám María nem megy be, hisz Titinával beszélget kinn a folyosón és Ector nagyon dühös lesz amikor meglátja Alejandroót,és megkérdi tőle mit keres itt. Talán tönkre akarja tenni a María-val való kapcsolatát, ami már így is katasztrófa?
Alejandro lenyugtatja őt, és elmondja neki hogy azóta sok minden történt, és most ő nagyon kellemetlen helyzetben van, hisz a bolond felesége beszélget María val. 
Ector annyira dühös lesz, hogy magával "vonszolja" María-t , és kérdőre vonja hogy a hallottak alapján hogy mer azzal a nővel beszélgetni???
María ebben a pillanatban válaszol is. Akkora pofont vág le Ectornak, hogy még maga is mebánta.
monica megtudja hogy a testvére Danilo, és senki más....
 
88. Monica nagyon meglepődött hogy akit több mint 3 évig ismert, az a testvére.
De aztán kicsit későb kiderül hogy csak fogadott, -a mostohaapja fogadta örökbe még anno, de egy régi helyen tartotta.
Ector megkérdi miért kapta a pofont, és María elmondja neki, vagyis kiabál vele, mit mndenki előtt tett vele, és nagy vita halltszik ki a kórház szobájából. 
Ebben a pillanatban avatkozik bele Alejandro.....
 
 
 
89.Monica találkozik régi barátnőjével és nagy veszekedés tör ki közöttük a közös férfiért, és a régi titkok miatt is.
María és Ector annyira veszekdnek hogy María végül elájul és doktort kell hívni hozzá.
 
Megtudják hogy a betegség újra kezdetét vette, pedig eddig semmi baja nem volt María-nak.
Persze ezt a doktor rendezte így , mert a láynak már semmi baja.
 
90. Ectornak nagyon furdalja a lekiismeretét hogy ő miatta veszítheti el szerelmét.
Monica előrántja a pisztolyát hogy megölje barátnőjét Mirandát, de a nő először kirúgja a kezéből és hasbaszúrja.....
María 2 nappal később már a halálra vár, de ekkor megtid mindent amit eddig nem tudott, és nem mástól hallotta mikor kiment a kórterméből rájött mijen ember a doktor....
 
 
 
91. Rájön hogy nem is beteg, csak a doktor beteg, hiszen annyira szerelmes belé hogy mindent feladna érte....
María szól Ectornak hogy el akar menni innen és hogy jussanak dűlőre...
Monicát az emberei ellátták és már ssemmi baja. De bosszút fogad régrl ismert riválisától, és megesküdi hogy végez vele, bármit is kell feladni.....
Ekkor lép be Miranda és vele együtt 15 társsal, és megfenyegeti őt, hogy takarodjon el innen vagy még több embert ide hoz azárt hogy elbánjon vele....
Monica eszes és találkozót tervez vele, hogy végül leszámoljon vele, és Miranda belegyezik a találkozóba...
 
92. María nagyon szereti Ectort ezért elmegy monica "odújába", de nem várt vendégel várják ott, és egyre izgatotabb lesz María.....
 
María megkérdezi hogy kicsodák ők és mit akarnak tőle, de nem válaszolnak...
Monica és "barátnője" vacsorája csendese és szépen alakul addig míg nem fajul rosszabbá a helyzet.
Elmennek az étteremből és Miranda egy pillan alatt pisztolyt ránt, és meglövi, ám ezt észrveszi előbb monica és ő is beereszt egy gyojó a nőbe.....Így mindketten megsérültek....
 
93.Ector-hoz érekzik valaki aki teljesen felforgatja az életét, akivel már 23 éve nem látott....
 
Ector mostoha anyja aki nagyon rosszul bánt vele, de csak pár perc erejéig látha őt.
Az anya nagyon boldog hogy láthatja, ám már nagyon régóta rosszul van, és abban a pillanatban elájul....
Azonnal odahívják az orvosokat , de már késő. Leállt a szívverése, a pulzusa, és halált diagnosztizáltak.
 
 
 
94. Ector szomorú, mert mégis foglalkozott vele. 
María-val ki akar békülni hogy végre boldogok lehessenek.
 
Alejandro és Ector között minden rendben. María-nak sikerült elmenekülni arról a helyről.
 
monica és az ellensége ájultan feküdnek a földön, míg oda nem ér egy ember, és hívja a mentőket....
 
95. Monica -nak sikerült túlélnie, de a barátnője belehalt, a sérülésbe.
Monica nagyon örül hogy sikerült megölnie, és nagyon boldog. Ám ezt meghallja a doktor és a rendőrséget kezdi hívni, s akkor egy cseréppel leüti Monica.
monica már nagyon sok bűnt követett el ezért úgy dönt magával is végez, de ezt nem tudja beteljesíteni.
María meglátogatja  Monicát, és elmondja neki hogy hagyja békén Ectort. Ezt nagyon rosszul tette , hisz Monica elmondja neki hogyha nem hagyja békén a férfit, akkor végezni fog vele. Ector ezt meghallja, és nagyon ideges lesz.
 
 
 
96. Ector megfenyegeti monicát ha nem hagyja békén Maríat , itt az ágynál fog végezni vele. Monicát nagyon meglepi ez a tett, és meghökken.
Erre rosszul lesz, és műtétre kerül sor.
María és Ector azt tervezik hogy összeházasodnak, és gyerekeket nevelnek. 
Már semmi sem állhat az útjuk elé. Csak Monica, ezért Ector úgy dönt hogy megölei a nőt.....
María erre nagyon meglepődik, és ezt visszavonja, ám megtörténik az első pofon. : Ector lepofozza Maríát!!
María nagyon megdértődik és hasba rúgja Ectort.....
 
97. Ekkor érkezik egy focista a kórterembe: Antonini.
 
Egy futballista, aki nagyon mérges újonnan szült gyermeke miattt, hisz felesége megcsalta. 
Antonint ekkor súlyos lövés éri.
Egy gólyó fúródik bele a mellkhasába, és műteni kell.
 
María és Ector megvadulnak, és megharapják egymást!!!.........
 
98. Ez nem véletlenül van.......
 
Alejandro bolodnd felesége italt itatott velük, amiben alkohol mellet drog is van, és ez okozza ezeket a reakciókat....
Alejandro nagyon megőrül erre, és kivonszolta feleségét a kórházból......
 
A nő nagyon ideges lesz erre, és egy fával leüti....
Most jelenleg újra a bolodnházban van , ahol olyan tett készül  ami eddig nem.....
 
99. Egy fogadás, ahova mindeféle szerzetes érkezik, hogy kiűzzék a szellemeket onnan. 
egy híres szerzetes a főnök, és egy végzetes terve van a kórházzal.....
Nagyon szeretné ha nagyon rosszul lenne mndenki, és ezt nem is akárhogy érti.....
María-t és Ectort leütik, és utána kijózanítják, és megmutatják kamerán hogy mit csináltak állatok módjára......
Monica rájön hogy nics esélye az életben , és újra meg akar halni, ám arra gondol hogy megvárja Ector és María házasságát, és lelövi Ectort, ... , ám ezt meggondolja és María-ra vetül a kép.....
 
100. Monica fegyvert ragad......
 
Ám meggondolja magát, és a fejére fogja.....
antonit sikerül megmenteniük, ám felesége belehal a szülésbe, de gyerekét sikerl  megmenteniük....
A gyerek neve: Antonini.
Monica el akarja rabolni, de Antonin megtámadja a nőt. 
monica erre lelövi, és a férfi belehal......
 
 
 
101. Monicát bezárják egy elmegyógyintézetbe, és ott még őrültebb lesz.
 
Antonint gyászolják, és nagyon szomorú Ector, és María. 
Pedig ő segített volna rajtuk. 
A koporsóban kiabálás hallatszik......
 
María és Ector otthon gyászolják, de nem érdeklik hogy nem mehetnek oda, ezért úgy döntenek elmennek, és ott nagy meglepetés éri őket.....
 
102. 
María és Ector meglátják , azaz meghallják a kiabálást, de mikor Ector kiakarná szedni Antoninit, beleesik az árokba. 
A temetésen mindenki utálta Antoninit, és azért mentek el oda, hogy nem gyászolják, hanem hogy eltemessék élve. Belelökik María-t is, rászórják a földet, és egy balak fedelet. 
aki oda jött lelőtték. 
Szerencsére valamennyi levegőt kaptak ott. Természetesen nem a koporsóban voltak. Hanem a lefedett gödörben....
 
103. 
Antonini kiabálni kezd, de még mindig fáj a hasa....
Senki sem hallja amiket kiabálnak, ám egy kislány mikor sétálgat egyedül, elveszve, meghallja a kiáltásokat.....
Odafut, és elhúzza onnan az ablakot, és szól valakinek......
 
104.Nagyon izgulnak hogy a kislány megtaláljon valakit, de 1 óra elteltével sem jön senki sem. A kislány még mindig fut, de mikor végre talá valakit, az egy összesküvő aki megtervezte a társaival az egészet, és kivégzi szegényt. Vagyis szretné, mert mikor hátrafrdul a rendőrséget találja ott, és beviszik. 
a rendőrök kiszabadítják Ectort Maríat és Antoninit.
 
105.
Minden rendben van náluk szerencséjükre.
Viviana asszony nagyon örül hogy fiának sikerül elszabadulnia onnan.
a gyermeke is nagyon szép lett. És megváltoztatta a nevét Ectorra. A kis Ector.
A fréfe is nagyon örül hogy minden jól van.
 
Monica is ott van az estéjen. És a szerzetest megismeri.....
 
 
 
106.
 
María és a doktor aki elhitette vele hogy beteg összevesznek a kórházban, és María elkezd sírni. A doktor pedig úgy elrabolja......
Monica odamegy Paolóhoz ( szerzetes) és megkérdezi mit keres itt.
Paoló nagyon meglepődik hogy monica meismeri, és hogy találkozott vele... 
Elmondja hogy már itt van, nem fogja lekéselni.....
 
107. monica megkérdezi hogy mi folyik itt mert teljesen nem érti ezt az egészet. Hisz ez nem emberi viselkedés, bár amit ő mutat az sem. 
elmondja Paoló hogy az a terve hogy egy mérgező gázt itat be mindenkivel, és utána lekésl mindenki, és hogy utána felrobbantja z egészt kórházat hogy utána egy újat építsen , és végén az övé legyen minden....
 
108.
Monica azonnal megmondja neki amit akar, ám ezt furcsállják a betegek hogy monica nyugodtan beszélgethet, és lárma kezdődik el a szobában.
Monica el aka futni, de Paoló mefenyegeti ha megmeri tenni, megtesz mindent, vagyis elmond mindent amit tud róla, hogy megölt egy 4 -es ikreket amiket a testvére szült volna.....
 
109. 
Ector és María egy hónapon belül összeházasodnak, és úgy döntenek monicát ott hagyják a betegek szanatóriumában...
Egy héten belül a kórház pedig felrobban, és nem tudni mitől lehet ez az egész....
Ector és María a temetésre készülnek, amikor megtudják hogy Monica a vezetője a kórháznak egy Paoló nevű szerzetessel....
 
110. Nagyon érdeklik hogy mi trtöénehetett ott, amikor be is mennek oda, ám egy telefonhívás nagyon felzaklatja Ectort....
Az anyja nagyon rosszul lett, és elájult....
kiderült hogy újra terhes, és hogy pár hónapon belül jöhget az új baba.....
Ector megkérdezi közben azért Monicát hogy hogyan került ki onnan, talán ő robbantotta fel, vagy micsoda történt, de monica csak annyit mond neki, hogy Paoló megvette volna a kórházat, ám egy banda az egész kórházat felrobbantotta....
 
11. Antonini és a gyereke elutaznak Európába hogy új életet kezdjenek....
eltelik 7 hónap, és egy új cseléd érkezik a házba.....
Mariana aki egy nagyon szép és inteligens lány....
Még régóta ismeri Clara asszonyt, de eddig nem merte bevalani hogy a vérszerinti testvére....
most visszatért hogy elmesélje az egészet Ectornak....
Ector pedig mikor hazamegy megismeri a kislányt, és nagyon meghökken....
 
 
 
112. Ector megérti miért jött valamennyire Mariana, hogy Clara láthassa újra, de elmondja neki hogy már régóta kómában van..., bár egyszer felébredt de utána újra visszaesett....
Mariana nagyon meglepődik ezért úgy dönt hogy megbizonyosodik róla.....
Clara-t még mindig furcsa álmok űzik, és nem akarja hogy ez mind beteljesüljön....
megálmodta hogy monica el fogja venni Ectort Maríától és megöli a lányt.....
 
 
 
113. Nagyon megszédül Mariana mikor meglátja Clarat kómában feküdve, és elájul.....
Egy doktor: Justa, érkezik a kórterembe, és azonnal kivizsgálja, ám nincs semmi baja úgymond, csak a rossz hír kapta meg ennyire.....
Justa Clara asszonyt akarja feléleszteni egy különös móddal, és ezt elmodnja Bernardo doktornak......
 
 
 
114. Bernardo teljesen kiborul mikor meghallja hogy egy szívószállal ébressze fel a nőt, és röhögőgörcs kapja el.....
 
Monica nagyon ö9rül hogy ő vezetheti a kórházat Paolóval, ezért egy nagyon kedves estét tervez neki....
Kívántatja magát Paoló előtt ez este , de Paoló nem reagál...Erre Monica elkezdni gyanusítgatni hogy nem is a nőkhöz vonzódik ami Paoló nekimegy és leteperi....
 
 
 
115.Bernardo megnézi amit Justa művel,, és akkorát röhög, megakad a torkán egy étel....
Justa nagyon megijed amikor Bernardo doktor elájult, és azonnal elviszi....
mikor felébred magában beszélve meghallja hogy a 39 éves nő szerelmet vall neki....
 
María és ector esküvője hamarosan elkezdődik. Ám csúsuztatni fogják 2 hónappal, de már csak 6-7 hét....
Bernardo meglepődik hogy szerelmet vallott neki justa, és megcsókólja....
 
116. Justa erre ő is megcsókolja, és majndem több lesz belőle.
Antonini Európában megismerkedik egy nővel aki még nagyon fiatal, ám úgy dönt nem kezd bele egy újabb kapcsolatba....
Mégis az este elhívja őt, ám nem számít arra hogy ez ez utolsó estéje vele....
A nő gyanis szereti a szerveket kivenni az emberekből, vagyis szervkereskedő, és el akarja dni Antonini fél veséjét....
Antoninit beitatja egy droggal, és kiszedi a veséjét...
antonin reggel felébred és egy nagy semmit lát.... Vagyis megvakult....
 
117. Este nagyo sokat ivott, és egy emberrel verekedésbe kezdett, és ő leütötte egy bottal, ami a szemét is érte, és ez okozta a vakulást....
 
Antonini teljesen megvakult, és nem lát semmit sem.....
Justa és Bernardo nagyon boldogok együtt és szeretnének elutazni....
 
Lola már nagyon sok pénzt keresett ezzel a tervével hogy szerveket ad el, és vesz ki. Most végül Amerikába utazik.....
Mexikó felé veszi az irányt!!
 
118. Azt tervezi hogy mindenképp el fogja érni azt ami végül halált okoz.....
 
Ectornak ás Maríanak már csak 5 hét van a házasságukig és negaon szeretnék ha végül sikerülne.....
A városban csak egy kórház van, ezért úgy döntenek újra benéznek Paolóhoz és Monicához....
Szeretnék kideríteni ezért azt tervezik hogy Ector Monicát csábítsa el, María pedig Paolót.....
A terv sikerül is, és Viviana próbál kutatni a kórházban amikor az irodában rajta kapja valaki.....
 
 
 
119. Viviana-ra rátámad a titkárnő és elesik , a hasára....
Elkezd nagyon fájni, és egy doktor odasiet, és megtudja hogy a kisbabája elvetélt....
Viviana elmondja hogy a titkárnő támadta meg, de a dotkor csak nagyot nevet rajta, amit mondott....
Vivian elmondja hogy feljelentést tesz a nő ellen, erre a doktor befogja a száját, és el akarja tűntetni az asszonyt....
 
120. 
María és Paoló együtt vannak Paoló lakásában és  a férfi érdeklődik a nő iránt, és különös érzés fogja el....
Rájön hogy őrülten beleszeretett a lányba, és azt szeretné ha már az este az övé lenne.....
María látja hog szeretne vele lefeküdni, de nem fog eddig elmenni....
Ecotr és monica együtt vacsoráznak, amikorra már hazaérnek az ágyban kötnek, ki és Monicát elkezdi sértegetni Ector, hogy egy céda...
 
 
 
121. 
Monica elmondja hogy imádja amikor ideges és nagyon élvezi az egészet...
Ector megkérdi hogy ő robbantotta e fel Paolóval együtt a kórházat....
Monica elmondja hogy nem ő volt hanem Paoló....
Ekkor leüti egy virágcseréppel, és magáévá teszi a férfit.....
María és Paoló nagyon jól szórakoznak közben, és María megkérdezi tőle, hogy őr obbantotta el fel a kórházat , erre a fréfi nem mond semmit, sem, de megbízik benne ezét azt mondja neki hogy Monica volt. Ekkor minden világos lesz Maríanak.....
 
122. María elmondja neki , hogy nem feküdhetnek le az első estén, ám Paoló erre nagyon ideges lesz és erőszakoskodni kezd a lánnyal.....
 
De megbánja ezért abbahagyja.....
Alejandro ( Viviana férje) nagyon szomorú a vetélés miatt ezért mindenkivel nagyon kemény a házban.....
Úgy dönt hogy ad még egy esélyt a házasságuknak, és egy új gyereket szeretne....
 
Viviana nem szeretné ezt, ám ezt kétli Alejnadro és nagyon szeretné, ezért komoran bánik a nővel......
 
 
 
123.Ector és María esküvőjéig már csak 4 hét van. Azaz egy hónap!!
 
María  elmegy Paolótól, és Paoló elengedi.
Ector reggel felébred amikor meglátja magát egy alsógatyában, és nagyon dühös lesz.
mikor meglátja Monicát a falhoz szorítja és megfenyegeti hogy ezt hagyja abba, és nagy gondjai lesznek vele....
 
Maria és Ector a házban találkoznak, és nem tudják eldönteni hogy ki volt a tettes...
Monica azt mondta hogy Paoló volt, Paoló pedig hogy Monica.....
 
 
 
124. 
Eltelik egy hét. Már csak 3 hét van hátra az esküvőig. 
María kiválasztja a ruháját, ami szeretne felvenni az esküvőre, és mikor Ector megérkezik mejdnem meglátja a ruháját, de nem látta meg.....
Lola megérkezik Mexikóvárosba és mikor látja hogy egy esküvő készül, kiszemeli magának Ectort......
 
 
 
125. Úgy dönt, hogy a szívét fogja kivenni, és egy műszívet rakat bele társával együtt . Marianóval.....
Ector találkozik az utcán Lolával és nagyon rossz rézése lesz a nővel kapcsolatban... A nő szeretne vele találkozni az este, de Ector elutasítja, és azonnal  elmegy......
 
Lola nem hagyja annyiban, s az a terve hogy az este elviteti magához és kiveszi a szívét...
Lola terve majdnem sikerül, és mikor elfogja Ectort, María követte őt, és barátjával fegyvert ragad és belereszti a golyót, hosz ha nem adta volna ki rá a büntetést, ő lőtte volna le.... Azonnal a rendőrségre mennek, és elmodják az egészet nehogy még ők legyenek a bűnösö9k ebbe. E rendőrök bizonyítékot kérnek hogy tényleg önvédelem volt.... María nem tud rá adni bizonyítékot, ezért benntartják. 
 
126. María barátja: Adrian, szeretne egy időt kérni, amiben bebizonyítja , de a rendőrök megmondják neki hogy őt is benntartják mert cinkos volt a tettben.
Adrian szabdkozik, hogy ott van egy kamera, hisz látta, ami rögzíti ami az épület előtt van....
A rendrőrök elmennek oda, és mikoraa odaérnének Lola emberei megtalálják őket.....
 
 
 
127. Lola emberei nem viccelnek ezért lelövik azt a két rendőrt. Ám a harmadik egyből visszaadja, és mind a kettőt lepukkantja. 
Lola nagyon fél, de végül letartóztatják. 
Maríaát kiszabadítják, és nagyon megkönyebbült a lány....
 
Ector mikor viszont látja szerelmét azonnal átöleli és előbbre hozza az esküvőt. Azaz már holnapután össze akarnak házasodni.
Ector mikor hazamegy szólni elüti egy autó.....
 
128. Jól kitervelte monica Ector halálát......
Ector szíve leállt, nem lélegzik, és akórházban feladták a reményt hogy megmentsék...
María teljesen kiborul Ector halála miatt. Ezért mikor öngyilkos akar lenni mégis meggondolja magát, mert ezt nem nézné jó szemmel a "férje". 
Monica következő célpontja : María.
Paoló pedig meg akarja gyilkolni monicát a tette miatt.
Viviana otthon vár Ectorra, és nem tudja mikor érkezhet meg.....
 
129. Viviana asszony nagyon rosszul van, és idegességében lepofozza férfjét....
Anyira bolond lett, hogy a fegyvert ráfogja férje homlokára.....
Monica találkozik Paolóval......
Nagyon szeretné ha monica meghalna, de erre Monica számít és egy lövéssel elpusztítja a férfit....
Elmondta neki, hogy igazából a férje tetvére volt, csak ezt eddig titkolta. Vagyis a saját vértestvére. Ezt mesélte be neki hogy fájjon....
Paoló még a halála előtt beleszúr egy döfést a kezére és egy vonalat karcol a kezére....
Ezt azonban követi valaki a szemével...........
 
130. A kórházban a titkárnő, aki nagyon örül ennek, ő viszonyt gyilkolni akar. 
Mindenki csak gyilkol, egyszer csak mikor María elmenne sétálni egy fájó nyilaló érzés tör belé....
A kórházban mindenki Ectort gyászolja, és ekkor a férfi felébred...
Csoda történt. Ector felébdert és mindenki boldog....
Otthon Viviana megtudja a hírt , de félelmében félrehallja és bolondságában lelövi Alejandrót.....
Alejandrót kórházba szállítják, és kiderül hogy meghalt....
Alejandróba az utolsó döfést egy bolond nő szúrja bele, vagyis María "Alejandrójának a felesége". 
Eltemették Alejandrót. Már nem lehget megmenteni.....
María és Ector már holnap összeakarnak házasodni.....
Eltelik a nap.....
De nem akarják összeházasodni gyászban.....
Paoló halála megrázza Maríaát, és elmondja monicának hogy lefeküdt vele, hogy bosszantsa a nőt. Sikerült is neki......
 
 
 
131. Monca rátámad a lányra, és megvágja a késsel ami nála volt.....
María ebben a pilanatban hason üti....
Mindkettőjük tanult karatét, és most elkezdődött a harc.....
Ector észreveszi ezt, és lefogja Monicát....
Monica nagyon meglepődik hogy áldozata él......
 
Kiabálni kezd, és odarohan a titkárnő, és egy szúrással , hasbaszúrja Maríát.....
Ám ekkor a bolondokházából újabb szökvény jön, és fel akarja robbantani a kórházat....
Mikor kimennek onnan, egyszer csak a időzített bonba elrobban....
 
 
 
132.RÉSZ:
 
A kórház felrobbant. Minden romokban hever....María és Ector a szerencsének túlélték...Azt hiszik hogy monica nem... De Ector látja hogy eszméletlen, és azonnal beviszi a rendőrségre.....Minden rendben van... Ector és María házassága 5 hónap múlva lesz.....
Ector és María szeretnék ha Viviana  meggyászolná férjét.... 
Eletelik 5 hónap....
Bár mondjuk még nem heverte ki ezt a dolgot...
Végül az egyik álmában találkozik Alejandróval, és elmondja neki Alejandro hogy már megbocsátott, és csak félelmében sütötte el a puskát.....
María és Ector esküvőjén igent mond mind a két személy....
" Minden családtag ott van", kivéve aki már nem volt közüttük. 
Ector és María házassága érvényes.....
Megvan a boldogság jele......
Ám mikor hátrafordulnak, meglátják Monicát....
 
Monica elmondja hogy mennyire gyűlöli őket, és María céloz ....
Mikor María meglátja hogy felé közeledik a golyó, előtte jó gyorsan lehajol, és nem akarja hogy beteljesüljön az álma. 
Mikor újra célozna Monica, önvédelemből lelövi....
Maríát nem tartóztatják le. Önvédelem miatt, nem csinálnak dolgot belőle....
María és Ector az eküvőjük után beteljesedik a szerelmük....
8 hónap eltelik... María természetesen teherbe esett, és kisfiút várnak.....
A szülésen nem várt következményekkel kell szembenézniük....
4 es ikreket vár María!!!
2 fiú és 2 lány..... Bár nem annyira jó, de María mégis örül hogy ilyen nagy családuk lesz....
María és Ector boldogok hogy végre nem állt semmi az útukba a szülésen....
Monica testvére előkerül....
Ugyanolyan gonosz mint monica, és bosszút akar állni.... De végül visszavonja, mert a látottak alapján nem akar magának gondot.....
Ector és Maríanagyon örülnek, ám ekkor megtudják hogy Clara felébredt.....
Clara félt , de mostmár nincs baj... elfogadta Ectort amilyen, és boldogságot kívánt nekik...
María és Ector elutaznak Európába, és mikor viszaérnek, boldogan kezdik el az életüket.....
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

What Is Amoxicillin Antibiotic For Ellmesy

EllOweddy,2019.10.06 01:10

Consequences Levitra Nebenwirkungen Von Viagra 100mg <a href=http://cdeine.com>viagra</a> Keflex With Probenecid